Hvordan kjøre RC biler om vinteren

Author: | Posted in Radiostyrte ALT No comments

rc car

Vinteren er lang i Norge, og det er ikke alltid like lett å kjøre med radiostyrte biler. Hvis du bor langs kysten, kan du oppleve mange snøfrie dager også om vinteren, mens i nord og i innlandet ligger snøen lenge. Da kan det være lurt å finne kreative løsninger.
Kjør i en hall
Sjekk om det finnes en hall i nærheten der det er mulig å kjøre radiostyrte biler. Det hender også at du får bruke skatehaller eller gymsaler. Det er lettere å få bruke en hall dersom dere er flere som slår dere sammen. Kanskje dere må betale timeleie, men det er det jo verdt, hvis dere kan holde på med favoritthobbyen. Lag også aktiviteter for barna ved å invitere til trening og løp innendørs.
Kjør i snøen
Det finnes enkelte radiostyrte biler som kan kjøre på snø, spesielt dersom snøen er hardpakket. Løssnø er verre, men du kan jo tråkke opp en løype, eller legge ut planker bilene kan kjøre på. Barn kommer til å elske å kjøre RC biler ute i snøen. Hvis det blir kaldt å stå stille, eller hvis barna gjerne vil være litt mer aktive, kan dere dra fram en kjekle og finne en fin akebakke. Med en Stiga Snowracer kan farten bli høy. Kanskje dere til og med kan arrangere en kjelkekonkurranse i tillegg til en konkurranse med radiostyrte biler.
Alternative vinteraktiviteter
Vinteren er også en fin tid til å gjøre reparasjoner og forbedringer på RC biler, eller til å bygge nye biler. Dette kan barna gjerne være med på. Da lærer de hvordan bilene er oppbygd. Har dere et hobbyrom, kan dere også trene på å gjøre enkle svinger og ulike manøvrer inne. Da gjelder det at det ikke står noe knusbart i veien, og det er selvsagt begrenset hvor mye kjøring dere kan gjøre i et hjem. Men en lang gang kan gjøre nytte som vinterbane når det kribler ekstra mye i fingrene, og dere gjerne vil kjøre et lite rally. Dere kan også lage en innendørs hinderløype for bilene.

Add Your Comment