Racerbaner for radiostyrte biler

Author: | Posted in Radiostyrte ALT No comments

Radiostyrte biler er ikke lenger bare en lek eller hobby for barn, det er også en lidenskap for veldig mange voksne mennesker. Dette er ingen hemmelighet lenger blant oss entusiaster. Og det er både billigere, lettere og absolutt mye tryggere å holde på med enn «ekte» billøp. Men allikevel trenger du litt plass å boltre deg på om du skal få noe ordentlig ut av hobbyen din. Å kjøre rundt i stua eller i hagen blir fort litt for trangt, og kjører du bilen din rundt i nærheten av trafikken blir den fort ødelagt.

Gjorde om lager til bane

Billøp med store biler har sine egne baner, så hvorfor skal ikke radiostyrte biler få ha det? Og hvorfor ikke bare lage en selv? I Arna i Hordaland fikk vi se at en Kameratgjeng bygget om gammelt lagerbygg til racerbane. På hele 350 kvadratmeter får alle entusiastene fra nærområdet muligheten til å boltre seg fritt, uten å være redd for hverken farlig trafikk eller liten plass. Det tok hundrevis av timer med dugnad, men resultatet ble et lokalt miljø som virkelig blomstret. I tillegg til selve banen har også bygget både en egen kiosk og et avslapningsområde til utøverne mellom øktene.

Vil du prøve?

Ble du inspirert av historien fra Arna, og fikk du selv lyst til å sette i gang noe lignende? Det er et stort prosjekt som vil kreve mye tid og penger, men det er absolutt ikke umulig. Og har du nok av venner og bekjente som brenner for det samme som deg så blir jobben mye lettere. Et sterkt og sammensveiset miljø er den viktigste ingrediensen i alle subkulturer, hobbyer og idrettsgrener. Og radiostyrte biler er ikke et unntak. Mangler stedet du bor et slikt tilbud kan du jo lufte ideen for noen av dine likesinnede, det skader ikke å prøve.

 

Add Your Comment