Fjernstyrte radiobiler er barnas form for racing

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Nostalgien presser på

Vi husker alle barndommen med fjernstyrte radiobiler. Enten det var jul eller bursdag, så sto disse alltid øverst på ønskelista til de fleste av guttene. Der gavene lå klare til å bli pakket opp av mor og far, så var det ganske så enkelt å løpe bort og riste litt, kun for å se om den inneholdt hva du ønsket. Kanskje var pakken den eksakte størrelsen du så for deg, og før du visste ordet av det, så satt du der med drømmegaven. Den radiostyrte bilen er kanskje den aller kuleste gaven barn har mottatt de senere tiårene, og for oss som har bikket voksenstadiet, så er det nå en ren nostalgi. Dersom vi skal leke med disse i dag, så blir det bare et tilbakeblikk på barndommen, noe som bringer frem de gode minnene nok engang. For barnas del er derimot disse bilene en fantastisk start på en interesse som mest sannsynlig aldri vil gi slipp, nemlig motorsporten.

En start på et eventyr

Opp gjennom historien har Norge kanskje overraskende produsert mange helter innen motorsporten. Sett bort i fra de kjente Solberg brødrene, så har vi faktisk en rekke helter innen motorsporten som er anerkjent over hele verden. Dette spenner seg mellom alt fra nettopp rally til formel 1. Det er disse heltene barna dine kan se etter når de leker med sin fjernstyrte bil ute i sommervarmen på asfalten. Faktum er derimot at det er en lite god ide å sette barna i faktiske kjøretøy før de er komfortable med minst de fjernstyrte bilene. Så gradvis kan de ta steg mot toppen slik de fleste motorsporttalenter har gjort i forveien. Det lønner seg nemlig å starte litt rolig i en slik bransje!

Vær en støttespiller for dine barn

Det aller viktigste er derimot at du er en støttespiller for dine barn. Sporten kan fort koste endel penger, enten du skal kjøpe kjøretøyet selv, bil eller mc deler, eller andre ting som er viktig for sporten. Du må derimot investere i det som gjør barna dine lykkelig, og det er fart og moro! Vær positiv og en støttespiller som ikke holder tilbake, være det seg hva barna har lyst til å gjøre innen sporten. Kanskje er du oppsatt på å få ditt barn til å kjøre rally, men det er slettes ikke sikkert at farten her holder for ditt barn! Gi barna en mulighet med den fjernstyrte bilen, og før du vet ordet av det, så sitter du og ser på deres første løp i voksenklassen. Norge har produsert talenter før, og det er ingen grunn til at vi ikke skal produsere noen gode, nye talenter her til lands!

Add Your Comment