Bygg din egen rc bil

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Å kunne drive på med sin egen hobby koster, noe som en billig forbrukslån kan brukes til. Rc biler er en ganske tøff og spennendehobby for både store og små. Den såkalte radiostyrte bilen trenger ulike deler for å virke fullstendig. Det er både nitrobiler, bensinbiler og elektriske biler. Uansett hva du planlegger å bygge, så trenger du drivstoff, girkasser, bremser, sentrifugeclutch, hjuloppheng, server, motordeler, støtfanger og mer. Fordelen med forbrukslån er at det er et usikret lån som kan brukes til det du vil. Forbrukslån kalles også for personlån.

Oppfyll kriteriene for motordrømmen

Det er en unik hobby å drive med rc biler. Du må få godkjent søknad om forbrukslån via visse oppfylte krav. Bankene vil alltid gjennomføre individuelle vurderinger av søknadene de får tilsendt. Noen av kriteriene innebærer at du har fast inntekt, er over 18 år, ingen betalingsanmerkninger og ingen inkasso. Du må ha egen norsk bankkonto og være folkeregistrert i Norge. Søk om å få oppfylt drømmen om egen rc bil. Søknadene kan gjøres direkte hos utlåneren eller banken. Det er mulig å søke hos flere banker og långivere gjennom lånmegler. Lånmegleren vil gi deg tilbud fra flere av bankene , slik at du kan velge det lånet som matcher dine drømmer best. Sammenlign bankene og lånemeglere på forhånd for å finne ut av hvilke renter og vilkår som gjelder. Dette kan det være store forskjeller på.

Hvor mye trengs til å finansiere prosjektet ditt?

Holder du til en såkalt modellbilklubb så har du stor interesse for radiostyrte biler. Her disponerer du et av de tre største bilbanene sør for Oslo, hvor du kan bli med på å konkurrere internasjonalt. Ved finansiering så skal det tenkes på hvor mye som trengs? Still deg selv spørsmålet om hvor mye du trenger til prosjektet ditt. Noen trenger lånet raskt mens andre kan nøye seg med et lån over tid. Se nøye over privatøkonomien og få gode tips på å ende opp med det besteforbrukslånet. Ved refinansiering tar du opp det som behøves for å innfri eksisterende gjeld. Trenger du et lite lånebeløp, så vil et smålån anbefales da du lett kan kvitte deg med lånet igjen. Forbrukslånet koster minst mulig i renter, og som tilbakebetales raskt mulig.

Add Your Comment