Ekstrautstyr til RC bil og mobil

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Det som er så fint med en hobby som RC biler er at det ikke er sesongavhengig. Man kan holde på med den sommer som vinter, og dessuten både kjøre ute og inne. Liker man å varme seg om vinteren kan man mekke biler og ekstrautstyr under et pledd, også kan man bruke vår, sommer og høst til å lage baner, kjøre RC bil og forberede seg på en ny vår.

Det er mange RC klubber i landet, og alle er velkomne til å delta. Når man har funnet en bil man vil kjøre, så er man nesten klar til å begynne moroa. Har du bestemt deg for at bilen skal gå på flybensin, eller vil du at den skal være helelektrisk. I dag er vel svaret ganske klart, men det er ingen krav til det.

Ha alle appene klare

Med mobilen i hånda, så er det godt å vite at en lang iPhone lader alltid er med. Det kan hende du kjører om kapp på en innendørs bane, og logger rundetider på mobilen. Men batterinivået er faretruende lavt. Sett i kontakten og ha fullt batteri i løpet av kort tid. Mellom løpene kan du øve på en simulator du finner på mobilen!

USB adapter

En USB adapter er alltid kjekt på ha på RC stevne. Det er mange dingser som trenger opplading og tilkobling hele tiden. Selv om det ikke er en dyr hobby, så går det fort noen lapper her. Med en USB adapter trenger ikke enhetene å høre sammen. Med denne funksjonaliteten kan man vinne racet. Det er bare en av mange koblinger du trenger til RC bilen.

Montere tøffe kjørelys

Ikke alle RC biler har kule lys. Ved å koble opp et par lysdioder på taket, vil du kunne kjøre en bil med blinkende gule lys. Skal den gjøre noe veiarbeid, eller er det en følgebil? Eller skal du bare forvirre konkurrentene? Her er det mange muligheter, men sørg for å ha utstyret i orden.

Populært med walkietalkie

Selv om alle har mobil, så elsker folk å leke med walkietalkie. Det er ikke uten grunn. Med egen frekvens kan man snakke uhindret om å legge opp løpet i sin favør. Kanskje personen i andre enden kan være en kartleser for RC bilen. Du står ved spakene men ser ikke utgangen av svingen der borte. Tar du svingen helt perfekt så blir du helgas vinner og tar med deg heder og ære hjem igjen.

Add Your Comment