Hvordan montere LED på RC bilen?

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

For å finne ut av hvordan du kan montere kule LED lys på RC-bilen anbefaler vi å lese denne artikkelen. Å installere et røft LED kit på den fjernstyrte bilen er både stilig og gjør det mulig å kjøre i mørket.

Man kan kjøpe en servokontakt for å koble på det eksisterende systemet, eller pakninger som kan monteres direkte på LED lyset via fjernkontrollen. LED gir bilen en kul effekt, akkurat som popcorn og godteri til kinofilmen, eller nitro til superbilen.

Hvilken pakke skal man velge

Det fins flere måter å montere LED lys til RC-biler. Dette er universelle lysdioder som gjør at bilen blir like opplyst som en bil i mørket. Dette er noen av forslagene:

  • Basis, lampene lyser når man starter bilen
  • Bryter, man kan velge å sette på LED lysene eller ikke
  • Bryter med treveis radiokommunikasjon, styr lysene som du vil
  • En kontroller, realistisk belysning som bremselys etc.

Den enkleste måten er å velge en basis løsning, der man monterer LED-lysene samtidig som man bygger bilen. Dette er hva du må gjøre.

Første steg

Man må først lage hull i karosseriet for å dra LED-ledningene gjennom. Det kreves at man bruker verktøy som kan bore gjennom hammer-glasset.

Andre steg

Det andre steget består i å koble lys-kretsen til bilens batteri. Deretter er det viktig å styre lysene slik at de har riktig retning.

Tredje steg

Når alt er klart må man ordne opp i ledningen. Det gjør man med en tape som skjuler ledningene på innsiden av RC-bilen.

Sett på lokket til mottakeren og koble inn mottakeren på en ledig kanal. Sørg for at alle kontakter fungerer og kontroller at bilen og lysene fungerer. De skal lyse automatisk når du slår bilen på.

RC-bilen må ha LED-lys for å skille seg ut i mengden. Bruk litt tid på å montere dem da vel, så blir den NM-rundens godbit!

Add Your Comment