Fjernstyrte biler er årets julegave!

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Få minner er bedre fra barndommen enn de som minner oss om juletidene. Her var det en hel måned med spenning hvor du visste at gavene var stuet bort i et eller annet skap. Hva kunne skjule seg under treet denne juleaften mon tro? For mange gutter så var det fjernstyrte biler som var alt som gjaldt. Disse kunne vi kjøre i full fart og styre med våre egne hender! I det hele tatt var fascinasjonen for motorer og fart noe som bare var innebygget i oss gutter. Denne pakken mistet noe popularitet over årene, men i dagens ønskelister så er den på full vei tilbake.

Et flust av alternativer

Hos lekebutikkene finnes det en rekke alternativer til gaver som du kan gi barna. Enten det er kjedeligere dukker eller aktive leker som fjernstyrte biler, så finnes det en overflod av alternativer. For gutten i huset er derimot den fjernstyrte bilen et meget positivt valg. I dag blir mange barn sittende inne med Ipad-er og videospill, noe som svekker deres friluftsliv. Anskaff heller en flott julegave med lån fra centum i dag. Med en fjernstyrt bil, så får du friluft on demand for barna dine.

Et aktivt tilbud til barna

Ikke bare gir fjernstyrte biler dine barn mye frisk luft, men det bidrar også til god aktivitet. Det å bare få barna ut og løpende etter en fjernstyrt bil er fantastisk. Kanskje kreves det at barna må gå til en park i nærheten eller ut av et trafikkert område. Uansett vil dine barn være mye mer aktive enn ved gaming. Gaming er skadende for barna og betyr at de i all effekt blir sittende inne i flere timer i strekk. Sitting er en av våre største epidemier, og det er ikke lovende at dette starter allerede før barna kommer i jobb. Her blir det nok mye sitting i mange år fremover uansett, som du sikkert vet som forelder. Ta vare på helsa til dine barn og la de bygge opp en livsstil som bidrar til en sunn fremtid.

Fjernstyrte biler i vinden

Selv om de kanskje er mest kjent for sitt bidrag som julegaver for noen tiår siden, så er de fjernstyrte bilene faktisk på full vei inn igjen. Du skal ikke lenger enn til lekebutikken for å finne disse. Det handler rett og slett om et positivt skifte. Der spill og andre duppeditter som lar barna ligge på sofaen i timesvis har dominert tidligere, så har leketøysprodusentene innsett et ansvar og at de må ta i et tak. Det handler mest av alt om at barna skal komme seg i aktivitet, og derfor har de fjernstyrte bilene kommet for alvor på banen igjen. Du kan gi barna dine en gave med mening og formål bak dersom du kjøper en fjernstyrt bil til å pakke inn under treet i år.

Add Your Comment