RC bil i mørket

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

For de mange som går til innkjøp av radiostyrt bil i forbindelse med bursdagen til guttungen eller for å glede seg selv, er det ofte litt kjedelig at man ikke kan kjøre i mørket. Dette kan definitivt gjøres noe med.

For at man skal ha mulighet til å kjøre den radiostyrte bilen sin i mørket er det behov for en form for lys. Først kan det være nyttig å lyssette banen man kjører på, for å sikre at man ser løypen man har planlagt å kjøre. Dette ser jo også ordentlig kult ut. På en annen side er det også nødvendig og montere lys på bilen for at den skal kunne synes godt også. Ved å la seg inspirere av forskjellige ekstralys som er å finne på markedet, kan man enkelt finne hundrevis av løsninger for hvordan dette skal fungere. Så klart er man ofte nødt til å modifisere lysene litt, da bilene åpenbart ikke er av samme størrelse som en tradisjonell bil. De fleste tilbydere av ekstralys har nok uansett løsninger for å pynte den radiostyrte bilen din også. Det er sjelden slik at ekstrautsyr er mangelvare i denne bransjen! Det er også slik at man ikke nødvendigvis er nødt til å kjøpe alt med en eneste gang. Ofte kan man utvikle bilen sin etter som tiden går, og montere på det ekstrautstyret man får råd til etter hvert. Så klart finnes det også muligheter til å fjerne noe av utstyret om det lønner seg å spare vekt i eventuelle konkurranser mot andre radiostyrte biler. For det er viktig å huske at dette er en konkurranse hvor hver eneste tidel er viktig for å stå igjen som seierherre!

Mange med radiostyrte biler synes også det er kult å lage litt ekstra god stemning rundt konkurranser og eventer de arrangerer. Ved å benytte seg av forskjellige lysløsninger er det mulig å gjøre dette til et skikkelig show. Bevegelige lyskastere og fargerike lys vil gjøre et slikt show til noe helt spesielt, som mange vil komme for å se på. Dyktige sjåfører i verdensklasse med fantastiske lysshow rundt banen er absolutt noe å få med seg.

Populært har det også blitt å bygge store baner, som virkelig er gjennomførte. Gjerne med plass til hundrevis av publikum ved siden av banen. Det er kanskje lett å tenke at det er kulere å besøke et ekte billøp, men man blir gjerne overrasket av hvor fort de moderne radiostyrte bilene kan kjøre.

Kveldsløp i mørket med tilhørende lysshow gjør bare alt enda kulere, og enda mer fascinerende. Også for de uinnvidde! Det arrangeres alt fra lokale konkurranser til norgescup innenfor radiostyrte biler, og er noe alle og enhver bør få med seg.

Add Your Comment

nominal