Klestips til dame som elsker RC

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

RC miljøet anses å være ganske mannsdominert, men det betyr ikke at du som dame ikke kan begynne med RC. De kule fjernstyrte bilene har blitt mer fantastiske og råere enn noensinne. Rene el-biler med vanvittig akselerasjon og heftige sprett. Kanskje du kan utkonkurrere gutta og bli den neste kretsmesteren i RC?

En ting er bilene, men hvordan bør du kle deg for å gå rett inn i miljøet? Det er ganske sikkert at du må være avslappet, skikkelig “cool”, slik at du virker helt overlegen. Slik sklir du rett inn i miljøet. Velg tøffe treningsklær dame som er fleksible og tilpasset.

Hvorfor bruke treningsklær for dame?

Når du blir skikkelig god med RC bilen din, så merker du at klærne har betydning. Du må være i modus, og heltent når du skal komme først rundt banen. Fleksible treningsklær for dame er de som fungerer best. Du får fram formene og viser deg fra din beste side. Du får mer energi og selvtillit også. Kanskje det som skal til for at du tør å ta den elleville svingen, eller hoppe lengre enn de andre.

Hvordan kombinere treningsklær best

Vi anbefaler en anorakk full av lommer til å ha over treningsklærne. Du trenger å tenke på at det blir for varmt, denne anorakken er luftig, moderne og skikkelig stilig. Du kan ha alle tingene dine i den. Dingser til å fikse RC bilen, batterier, mobil også videre. Ha alt på ett sted og sørg for å ha alle tingene dine trygt bevart i den.

RC blir mer og mer populært

Det kan være fordi flere damer også gamer på fulltid. Gaming med biler av alle slag gjør at man får lyst til å teste dem ut på ordentlig. RC bilene er din sjanse til å kjøre en monsterbil med fet motor. De bilinteresserte tar vare på miljøet i dag. Akkurat slik treningsklær av høy kvalitet sparer miljøet.

Add Your Comment

nominal